Bedrijfsnaam laten bedenken

Een bedrijfsnaam laten bedenken is helemaal zo gek nog niet. Je kunt het natuurlijk zelf doen maar er komt meer bij kijken dan alleen een pakkende naam. Laat het daarom over aan de echte professionals. Wij zijn het ideale bedrijf om een bedrijfsnaam door te laten bedenken. Zij weten hoe ze jouw bedrijf dusdanig in de markt kunnen zetten om het op te laten vallen. Bijvoorbeeld door een geweldige slogan, een goede reclamecampagne en door veel marketingactiviteiten uit te voeren. De passie en gedrevenheid maakt dat we je nooit zullen teleurstellen wanneer je een bedrijfsnaam laat bedenken door ons.

Bedrijfsnaam laten bedenken bij een fusie

Ga je met een ander bedrijf fuseren dan hoort daar natuurlijk ook een nieuwe naam bij. Wij weten exact waar het op moet letten om een passende bedrijfsnaam te bedenken bij jullie gezamenlijke toekomstplannen. Ook het juridische aspect verdient daarbij de nodige aandacht en zorgvuldigheid. Dat geldt overigens altijd bij een bedrijfsnaam laten bedenken. Je wilt natuurlijk niet dat jouw bedrijf teveel geassocieerd wordt met een ander bedrijf. Door een bedrijfsnaam laten bedenken over te laten aan Naem wordt dit zorgvuldig onderzocht en gecheckt. Spaart jou alweer een heleboel frustratie, stress en vooronderzoek uit. Wij hebben veel juridische kennis in huis en weten welk voortraject er moet worden afgelegd om een naam te bedenken die past bij jouw visie, merk en producten. Een bedrijfsnaam laten bedenken wordt altijd vooraf duidelijk met jou besproken zodat je ook een grote, eigen inbreng hebt. Maar de uiteindelijke voorbereiding en bijbehorende werkzaamheden kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Bedrijfsnaam met een bijpassend logo

Niet alleen het uitbesteden van een bedrijfsnaam laten bedenken is een goed idee, maar denk ook eens aan een bijpassend logo. Dat is ook één van de specialiteiten van ons, net als allerlei andere belangrijke facetten. Het registreren van je bedrijf of merk kun je zelf doen bij de Kamer van Koophandel en het Benelux Merkenbureau.