Drie redenen om eigen keuze kerstpakketten voor deze kerst te halen

Heb jij weleens van eigen keuze kerstpakketten gehoord? Dit zijn kerstpakketten waar je helemaal zelf bepaalt welke artikelen in het kerstpakket terechtkomen. Deze trend wordt steeds populairder, en daar is ook alle reden toe. In deze blog ontdek je drie redenen om voor eigen keuze kerstpakketten te kiezen deze kerst. Zo weet jij precies wat je hebt aan deze kerstpakketten, en of ze een goed idee zijn voor jouw om te bestellen dit jaar.

Eigen keuze kerstpakketten maken jouw collega’s blij

De eerste reden om eigen keuze kerstpakketten deze kerst te bestellen, is dat je daarmee jouw collega’s extra blij maakt. Je kiest namelijk niet voor een klassiek kerstpakket, maar juist voor een kerstpakket waarbij je precies de artikelen uitzoekt die bij jouw collega’s passen. Hiermee geef je een persoonlijke touch aan het kerstpakket, wat jouw collega’s zeker waarderen.

Om dit goed voor elkaar te krijgen, moet je echter wel goed weten wat jouw collega’s leuke artikelen vinden. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereid bent hierop, al ver voor de kerstperiode begint. Zo verras je namelijk jouw collega’s extra veel, doordat ze onverwachts een kerstpakket ontvangen met allerlei producten waar zij blij van worden. Met een kerstpakket die jij hebt samengesteld, wordt het moraal op de werkvloer zeker hoog.

Met eigen keuze kerstpakketten maak jij jouw kerstgeschenk wat specialer

De tweede reden om voor eigen keuze kerstpakketten te kiezen, is dat het kerstgeschenk dat jij geeft daardoor een stuk specialer dan normaal is. Doordat jij zelf een kerstpakket samenstelt, is er een vrij grote kans dit kerstpakket volledig uniek is. Vertel dit daarom ook gerust aan jouw werknemers om te laten weten hoe speciaal hun kerstpakket eigenlijk is.

Daarnaast heb je ook het kerstpakket zoals eerder gezegd volledig persoonlijk gemaakt, waardoor het kerstpakket nog specialer aanvoelt. Besluit om als kers op de taart de kerstpakketten op een originele wijze te geven aan jouw werknemers. Zo kun je ze bijvoorbeeld onder hun bureau of op hun bureaustoel stoppen. Zo maak je het geven van een samengesteld kerstpakket een ervaring voor jouw werknemers om nooit meer te vergeten.

Jouw werknemers geef je controle met eigen keuze kerstpakketten

Tot slot kun je met kerstpakketten met een keuzeconcept, jouw werknemers controle geven over de kerstpakketten. Bij speciale webshops kun je namelijk het budget voor kerstpakketten omzetten in een speciale valuta genaamd keuzepunten. Deze kun jij aan elke werknemer geven, waardoor ze zelf in de webshop hun artikelen uit kunnen zoeken. Daardoor beschikken zijn ineens over de mogelijkheid om zelf hun favoriete kerstpakket samen te stellen, waardoor zij altijd het beste kerstpakket voor hun zelf halen.

Misschien wel het mooiste is dat jij heerlijk achterover kunt leunen tijdens dit hele proces, terwijl jouw werknemers juist blijer dan ooit zijn met de kerstpakketten die zij samenstellen en uiteindelijk bestellen. Door jouw werknemers de controle te geven over de kerstpakketten, wint uiteindelijk iedereen met dit nieuwe concept.