Geef uw klanten bedrukte relatiegeschenken

Voor ieder bedrijf is klanten binden erg belangrijk. Terugkerende klanten zijn de grootste ambassadeurs voor uw organisatie. Daarom is het goed om uw klanten zo nu en dan te belonen voor hun loyaliteit. Bedrukte relatiegeschenken kunnen u daar enorm bij helpen. Geef uw trouwe klanten een bedrukt relatiegeschenk die zij dagelijks kunnen gebruiken. Zo zien zij elke dag uw logo voorbij en zullen ze nog eerder aan uw denken.

Bedrukte relatiegeschenken

Waar moet u bij relatiegeschenken aan denken? De meest voorkomende, en nog altijd zeer populair, zijn bedrukte pennen. Iedereen heeft meerdere bedrukte pennen in zijn bezit gehad. Is het niet omdat u deze zelf gekregen heeft, dan wel omdat u deze ‘geleend’ heeft van een directe collega. Daarnaast zijn ook bedrukte tassen ook heel populair. Promotionele rugtassen worden vaak uitgedeeld op sportevenementen of op (basis)scholen. Bedrukte met uw logo zullen ze goed opvallen in het straatbeeld. De tasjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.
Ook bureauaccessoires, zoals bureaukalenders of notitieboekjes, zijn erg gewilde relatiegeschenken, vooral omdat ze veel gebruikt worden.

Staat u vaak op beurzen of open dagen? Laat dan bedrukte giveaways bedrukken met uw logo. Wat zijn giveaways hoor ik u denken? Giveaways zijn relatief goedkope relatiegeschenken die echt zijn bedoeld als weggevertje. Denk bijvoorbeeld aan aanstekers, sleutelhangers en winkelwagenmuntjes. Stuk voor stuk goedkope relatiegeschenken die iedereen wel graag krijgt. Deze kosten van deze giveaways zijn laag, waardoor ze echt meegegeven worden als een reminder.

Andere relatiegeschenken die populair zijn, zijn bedrukte bidons of mokken. Bidons worden vooral veel gebruikt bij sportclubs en sportevenementen. Een bedrukte bidons is dan een uitstekende manier om uw bedrijf te promoten.
Mokken worden nagenoeg dagelijks gebruikt. Vooral voor op kantoor zijn bedrukte mokken een goede manier om met uw logo onder de aandacht te komen.

bedrukte mok

Bestel bij BudgetGift

U wilt uw trouwe klanten bedanken? Bestel dan uw bedrukte relatiegeschenken bij BudgetGift. BudgetGift heeft meer dan 15 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken. U weet dus zeker dat uw bedrukte relatiegeschenken van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daarnaast biedt BudgetGift ook nog eens zeer scherpe prijzen aan.

bedrukte pennen