Wat is de beste laptoptas?

Je bent veel onderweg voor je werk of studie en je neemt daarbij je laptop graag mee. Wat is dan de beste laptoptas? Een goede vraag. Maar voordat we die vraag kunnen beantwoorden, zijn er een aantal andere vragen die eerst een antwoord nodig hebben. Zo kom je vanzelf bij de beste laptoptas uit voor jouw behoeftes.

Hoe groot is de laptop?

Je laptop vervoer je het veiligst in een laptoptas waarbij je laptop strak in het daarvoor bestemde vak past. Hiervoor moet je weten hoeveel inch je laptop is, heb je een 17 inch laptoptas nodig of een 15,6 inch tas? Door diagonaal met een meetlint met inches erop over je laptop te meten, weet je precies hoe groot de tas moet zijn. Heb je geen liniaal met inches? Dan kun je het gemakkelijk omrekenen van centimeter naar inches. 1 inch is namelijk 2,54 centimeter.

Ik ga op reis en neem mee…

Als je namelijk veel onderweg bent, dan is een laptoptas heel handig om je computer veilig en wel van A naar B te vervoeren. Maar hoe ben je onderweg met de laptop? Ga je met het OV, de auto, op de fiets, met het vliegtuig of misschien wel per boot? Bij openbare vervoersmiddelen kom je andere mensen tegen die tegen je opbotsen bijvoorbeeld. Een stevige tas met een eigen laptop vak is dan zeker aan te raden.

Wat neem je nog meer mee?

Heb je alleen een tas nodig voor de laptop of moet de tas ook dienen als werktas? Moeten er studieboeken bij passen en wil je een overzichtelijke indeling, of volstaat slechts een vak voor de laptop met toebehoren. Denk hierbij aan het netsnoer en de muis.

Wat voor een soort tas past bij jou?

Wil je een schoudertas of wordt het toch een koffertje? Door bij de opties het design van de tas te kiezen, kom je al snel achter de voor jou beste laptoptas. Hoef je eigenlijk alleen nog maar je favoriete kleur uit te kiezen, te bestellen en je kan snel met je laptop op stap.

Geef een reactie