Karaoke sets met microfoon voor een geslaagd karaoke feest!

Koop een karaoke set en organiseer een karaoke feest!

Het begin van een karaoke kan iet wat onwennig zijn, maar als een paar mensen genoeg moed hebben verzameld om te starten is het binnen no-time een geslaagd feest. Stap samen met een paar goede vrienden naar voren en grijp de microfoon voor een echte meezinger. Klinkt heel gezellig toch? Voor een leuke karaoke avond heb je niet veel nodig. Meezingers, een hoop gezelligheid, paar goede vrienden of familie en een karaokeset. Heb jij wel zin in een gezellige avond vol met muziek? Organiseer voor al je vrienden en familie een karaoke feest. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Om het karaoke feest te laten slagen heb je onderstaande onderdelen in ieder geval nodig

Karaoke playlist

De karaoke playlist natuurlijk. Lekkere meezingers is een must. De tophits van nu, all-time classics en meer nummers die passen bij jouw publiek. Wacht dacht je van Nederlandstalig, 90’s of R&B? Heb jij je vrienden nog nooit een poging horen doen tot rap? Grijp je kans! Even geen inspiratie? Op Spotify en YouTube vind je ook verschillende playlists.

Karaoke set

Maak het karaoke feest af met een echte karaoke set. Platte zang klinkt vaak toch niet zo mooi als we zouden willen, veel karaoke sets zijn voorzien van een echo effect. Dit geeft de stem van iedere amateur zanger (of rapper) een boost. Daarnaast is het noodzakelijk om een microfoon aan de karaoke sets aan te sluiten. Ga helemaal los met de microfoon in je hand. Iedereen mag de zangkunsten van elkaar horen, zing je redelijk of heel vals, het maakt niet uit.

Scherm

Ben jij iemand die na het horen van een liedje direct mee kan zingen? Lucky you. Velen van ons hebben nog wat moeite met de songtekst. Om een stille karaoke te voorkomen is het daarom raadzaam om gebruik te maken van een scherm. Op dit scherm kun je de nummers aankondigen, de playlist tonen en uiteraard de tekst van alle liedjes laten zien. Je vind veel verschillende karaoke versies op YouTube, maar ook bestaan hier verschillende apps voor die je via je telefoon kunt koppelen aan het scherm of de karaoke set.

Karaokesets kopen bij MaxiAxi

Karaokesets voor vermaak én voor professioneel gebruik kun je bij een speciaalzaak kopen. MaxiAxi is bijvoorbeeld een speciaalzaak voor alle licht- en geluidsoplossingen. Ze verkopen dj-gears en alle materialen voor muziek- en goede geluids liefhebbers. Van versterkers, tot speakers, tot microfoons en home en cinema sets. Nadat je eenmaal in bezit bent van een karaoke set wordt het misschien tijd voor een maandelijkse editie? Veel plezier!