Maak uw webontwerp SEO vriendelijk

Het creëren van een professioneel ogende, goed ontworpen website zal er niet voor zorgen dat uw site veel verkeer ontvangt, of uw klantenbestand vergroten. Als u het verkeer dat uw website krijgt wilt vergroten, moet u zoekmachine-optimalisatie gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie verwijst naar technieken die worden gebruikt om de zichtbaarheid van websites te verbeteren en die daarom bij zoekmachines worden gerangschikt.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een ongelooflijk belangrijk onderdeel van uw online aanwezigheid. Als u dit correct gebruikt, kunt u de positie bij de zoekmachine verbeteren en meer verkeer naar uw website leiden. Als u wilt dat mensen uw website vinden, moet u SEO op uw site gebruiken. Meestal denken mensen bij het nadenken over SEO na over wat er op hun site staat. Veel bedrijfseigenaren zorgen ervoor dat ze bepaalde zoekwoorden in de artikelen, blogberichten of op hun site gebruiken. Ze slagen er echter vaak niet in om hun webontwerp SEO vriendelijk te maken. U kunt SEO-technieken opnemen in meer dan alleen de content van uw website. Er zijn een paar eenvoudige trucs die u kunt gebruiken om uw webontwerp ook SEO-vriendelijk te maken.

Hulp nodig bij een website? Een website laten maken in Amsterdam kan bij WebsitesvoorMKB-ers.nl.

Integreer sociale media in het ontwerp van uw website

Zoekmachines waarderen sociale media, net als uw potentiÎle klanten. Het opnemen van sociale media-elementen in het ontwerp van uw website zal het helpen om beter te scoren bij zoekmachines. Zorg er bij het ontwerpen van uw website voor dat u uw social media-pictogrammen en, voor al uw sociale media-accounts, zoals Twitter, Pinterest en Facebook, opneemt. Hiermee wordt uw site niet alleen beter beoordeeld bij zoekmachines, maar worden uw potentiÎle klanten ook duidelijk gemaakt dat uw bedrijf aantrekkelijk is.

Zorg ervoor dat uw ontwerp toegankelijk is

Als uw website niet volledig toegankelijk is, heeft dit invloed op uw succespercentages en uw rangorde bij de zoekmachines. Uw website moet zichtbaar zijn in alle browsers, als dit niet het geval is, zal dit ervoor zorgen dat bezoekers uw site verlaten, zonder producten te kopen of uw services te gebruiken. Als uw website langzaam laadt, of als het moeilijk is om te navigeren, zal deze waarschijnlijk laag eindigen bij zoekmachines. Zorg ervoor dat uw website er in alle browsers goed uitziet, dat deze correct wordt geladen en dat u geen afbeeldingen gebruikt die langzaam worden geladen.

Geef een reactie