Online marketing

Online marketing is enorm van belang als je jouw product of website naar de top wilt helpen. Het is dan ook heel belangrijk dat jouw pagina zo ver mogelijk boven aan in google staat. Hier staan namelijk de websites die het meeste kliks krijgen. Maar hoe pak je dit nu het beste aan? Hoe help je jouw pagina naar de eerste pagina van Google, Bing en Yahoo? Dat gaan we jou in dit artikel laten zien!

Gebruik trefwoorden/SEO

SEO staat ook wel voor Search Engine Optimisation, dit is de manier van zoeken voor Google. Bepaalde trefwoorden kunnen er voor zorgen dat jouw pagina eerder door Google wordt aangemerkt al belangrijk. Vaak moeten deze trefwoorden gaan over het doel van jouw product. Wanneer je dus bijvoorbeeld een website hebt met scheermesjes is het belangrijk om het woord scheermesje een aantal keer in de tekst te noemen. Zo ziet Google dat jouw website een scheermesjeswinkel is, hierdoor zal het aantal kliks toenemen.

Maak de pagina aantrekkelijk

Het is ook van cruciaal belang dat jouw pagina er tip top in orde uit ziet. Google hanteert wel degelijk een zoeksysteem waarbij er gekeken wordt naar de kwaliteit en uitstraling van jouw website. Kies dus voor een respectabele internet host of laat je website bouwen door een speciaal bureau. Zo ben je verzekerd van een goede kwaliteit en zal je website sneller aangemerkt worden als speciaal.

Heb geduld

Soms kan het gewoon een tijd duren voordat je eindelijk wat internetverkeer krijgt. Dit is helemaal niet zo heel gek, je pagina begint natuurlijk nooit op de hoofdpagina van Google. Onthoud dus dat enige mate van geduld toch echt wel nodig is om jouw website succesvol te maken. Uit onderzoek blijkt dat de eerste kijkers na een maand of twee/drie komen. Tot die tijd heb jij dus de mogelijkheid om er alles aan te doen om jouw website zo goed mogelijk in te richten!

 

Geef een reactie