Trendy loungebanken

Ben jij op zoek naar een nieuwe loungebank en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan in deze blog alles over de trendy loungebanken van dit moment. 

Terug naar de basis

Het uitgangspunt van nu is: less is more. Creëer daarom rust in huis en ga terug naar de basis. Hoe je dit precies doet? Kies voor een loungebank in rustige kleuren, duurzame materialen en natuurlijk planten! Voor loungebanken geldt dat neutrale kleuren heel goed op deze trend aansluiten. Zelfs met weinig kleur kun je een warme basis vormen. Denk aan zachte aardetinten. Deze kun je perfect doorvoeren in je loungebank. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijk materiaal voor je bank en laat deze kleur terugkomen in andere woonaccessoires.

Velours

De velvet of velours bank is al een tijdje erg populair. Daarom moeten we deze ook echt benoemen, aangezien het een materiaal van nu is. Sla een interieurmagazine open en er staat een velours

loungebank in. Deze banken zien er trendy en comfortabel uit en bieden ultiem comfort. De partij UrbanSofa houdt trends scherp in de gaten, dus dit is een goede partij om jouw zoektocht naar een nieuwe loungebank te starten. Op deze site kun je jouw ultieme loungebank geheel naar wens samenstellen. Wordt jouw bank velours blauw, oker, roze of groen?

Je velours loungebank onderhouden

Hoe zorg je ervoor dat je jouw velours loungebank zo lang mogelijk mooi blijft? Goed om te weten is dat dit materiaal vervaardigd wordt uit katoen of zijde. Het wordt op een speciale manier geweven zodat er lusjes ontstaan. Deze worden opengeknipt en zo ontstaat de zachte aaibare stof. Heb je geknoeid en zit er nu een vlek op je trendy loungebank? Pak een schone vochtige doek om de bank schoon te maken. Werkt dit niet gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen. 

Om zo lang mogelijk te genieten van je velours loungebank hebben wij de volgende tips:

  • Verplaats kussens om bepaalde tijd. Hiermee voorkom je verkleuringen en op deze manier wordt de kussenvulling niet slap.
  • Heb je huisdieren? Laat ze dan het liefst niet op de bank en anders op een kleedje. Velours is een gevoelige stof.
  • Zorg ervoor dat je niet telkens op één plek zit. Indien je dat wel doet bestaat de kans dat er donkere plekken op de stof komen.

Trendy loungebank kopen

Wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van trendy loungebanken? Bekijk de UrbanSofa loungebanken dan eens online of breng een bezoek aan een verkooppunt bij jou in de buurt. Bij de verkooppunten van UrbanSofa weet je zeker dat het op alle fronten goed zit. Een groot assortiment, veel kleuren, snelle levering en scherp geprijsd. Doordat UrbanSofa gebruik maakt van een unieke meubelformule, waarbij het bankstel direct vanuit de fabriek bij je thuis wordt geleverd, voorkom je extra kosten. Neem vooral een kijkje en laat je verder inspireren of informeren door het personeel!