Verbeter Google ranking – de beste SEO tips

U wilt hoger scoren in Google? Dan moet u de betreffende pagina optimaliseren voor zoekmachines. We laten u een paar SEO-tips zien en hoe u de prestaties van uw pagina’s kunt verbeteren.

Plaats zoekwoorden correct

Als u bovenaan uw pagina wilt staan, is het niet voldoende om de zoekwoorden willekeurig te plaatsen. Zet uw zoekwoord op de juiste plaatsen zodat de Google Crawler hun relevantie herkent.
• Plaats het trefwoord van uw startpagina in het domein, verbeter uw Google-ranking merkbaar. Als uw website draait om de auto-industrie, is het de moeite waard om het trefwoord “auto-industrie” in het adres op te nemen.
• Gebruik koppen uit de <hx> -groepering. U moet precies één <h1> -kop per pagina gebruiken – en plaats het trefwoord daar. Als we ons houden aan het bovenstaande voorbeeld, zou uw kop op de startpagina bijvoorbeeld moeten luiden: “<h1> Auto-industrie in Duitsland </h1>.
• Neem alle trefwoorden op in de eerste zin van een pagina. In de rest van de tekst moet u een zoekwoorddichtheid van ongeveer twee procent bereiken – tien keer met 500 woorden.
• Integreer uw zoekwoorden in de metabeschrijving van een pagina. Hoewel het niet op de startpagina verschijnt, verschijnt het wel in de zoekresultaten van Google – en wordt uw pagina omhoog geduwd.
SEO-tips: linkbuilding
Voor de Google-zoekmachine zijn links een van de drie belangrijkste evaluatiecriteria. Vul uw website met voldoende links in tekst en afbeeldingen
• Link van uw kant naar artikelen van hoge kwaliteit. Bouw echter geen zoekwoorden in links wanneer u naar de wedstrijd verwijst. Anders optimaliseer je de Google ranking van de competitie en geef je jezelf een nadeel.
• Onderhoud zowel Dofollow- als Nofollow-links. Schrijf [rel = “nofollow”] in tags die niet relevant zijn voor de zoekmachine (bijv. Voor intern afdrukvoorbeeld). Dit zorgt voor minder dataverkeer.
• Pas op dat u niet linkt naar een van de 3P-sites (pillen, porno, poker). Dit wordt tegen uw linkprofiel gekalkt. Zorg er ook voor dat u regelmatig nieuwe links plaatst, aangezien continuïteit erg belangrijk is voor Google.
• Gebruik de oude attributen van afbeeldingen. Je plaatst een alt attribuut door de broncode <img src = “x”> aan te vullen met alt = “x”. Een bijbehorende afbeeldingscode zou bijvoorbeeld zijn: <img alt = “automotive industry” src = “http: //automobilwirtschaft.bsp/Bild.bsp”>

Linkbuilding: backlinks

Backlinks zijn even belangrijk. Dit zijn links naar andere websites die naar de jouwe verwijzen. Hoe meer verschillende domeinen naar een website linken en hoe meer verschillende backlinks een website krijgt, hoe populairder deze wordt.
• Hoe krijg ik nu een backlink? Hiervoor zijn allerlei mogelijkheden. Schrijf bijvoorbeeld gastposts op andere sites – vooral blogs en forums. Hier kunt u een link naar uw website plaatsen.
• Stuur persberichten of laat uw product of dienst testen door een externe partij. Naast meer media-aanwezigheid, kunt u ook teruglinken naar uw startpagina.
• Wissel links uit met andere sites. Maar zorg er altijd voor dat uw partners ook een goed linkprofiel hebben. Aangezien Google onderlinge koppeling als onnatuurlijk classificeert, is het raadzaam om een ​​ABC-verbinding te maken. Het is een constructie van ten minste 3 websites die het bovenstaande omzeilen.
• Deel uw inhoud op sociale netwerken. Berichten op Facebook, Twitter en Co zijn het ideale gebied voor backlinks.
Verbeter Google ranking: één pagina, één zoekwoord
De meest voorkomende fout die wordt gemaakt door beheerders van de startpagina is om hetzelfde trefwoord vaak op hetzelfde adres te gebruiken. Google vermeldt afzonderlijke pagina’s in de zoekresultaten, niet het volledige adres. Dus als je een homepage hebt met 5 verschillende pagina’s, dan concurreren deze pagina’s met elkaar. Volg deze punten om te profiteren van deze wedstrijd:
• Gebruik elk zoekwoord maar één keer. Als u een portaal beheert over het onderwerp auto-industrie, moet u de startpagina alleen vullen met het trefwoord “auto-industrie”.
• Gebruik een ander maar geschikt trefwoord voor artikelen of pagina’s die over hetzelfde onderwerp gaan. Als u bijvoorbeeld een nieuwsblog maakt, moet u aan elk bericht een apart trefwoord toewijzen.
• Als u een trefwoord meerdere keren gebruikt, kan uw pagina meerdere keren op Google op de eerste pagina terechtkomen. Dit brengt u echter niet veel, aangezien de zoeker u toch zou hebben gevonden.

Voeg meer tags in

Google bestraft websites als de zoekwoorddichtheid te hoog is. In een blog komt het snel voor dat een zoekwoord heel vaak op de overzichtspagina terecht komt. Om te voorkomen dat dit gebeurt, moet u “Meer tags” plaatsen – dit zijn pauzes die van invloed zijn op uw artikelen, behalve een kort voorvoegsel