Wat hebben webdesign en Google Adwords met elkaar te maken?

Er zijn nog steeds veel websitebeheerders die aan Google Adwords deelnemen zonder dat ze eigenlijk het maximale eruit halen. Uit ervaring weten wij dat dit in de meeste gevallen aan het webdesign ligt. In dit artikel geven we meer informatie over hoe je het maximale uit Google Adwords kunt halen en wat van rol webdesign hier op heeft. Lees snel verder en ontdek hoe je het maximale uit Google Adwords kunt halen.

Waarom is webdesign zo belangrijk?

Wanneer je alles goed ingesteld hebt in Google Adwords en relevante bezoekers naar je website krijgt, wordt webdesign ineens erg belangrijk. Een relevante bezoeker naar je website krijgen, betekent niet automatisch succes. Op de landingspagina zal je de bezoeker moeten overtuigen van de product of dienst die je verkoopt. Daarom is het belangrijk dat je de landingspagina constant blijft aanpassen en de statistieken van deze pagina goed in de gaten houdt.

Wanneer mensen constant jouw landingspagina verlaten, dan weet je dat er iets mis is met jouw landingspagina. In dit geval zal je aanpassingen moeten maken om te kijken waar het probleem aan ligt. Misschien zijn de webteksten niet op de juiste manier geschreven of heb je niet voor de juiste afbeeldingen gekozen. Kleine details kunnen met webdesign het verschil maken.

Tijd tekort?

We zien vaak dat websitebeheerders geen tijd hebben om constant de landingspagina aan te passen. Helemaal gezien het feit omdat ze vaak meerdere websites beheren. In dit geval is het misschien slimmer om het webdesign of het beheer van Google Adwords uit te besteden. Dan weet je tenminste zeker dat je het maximale uit Google Adwords haalt. Breng een bezoek aan de Google Adwords expert en bekijk de mogelijkheden.

Geef een reactie