Welke broodtrommel geef jij je kinderen mee na de zomervakantie?

Jij bent waarschijnlijk degene die de broodtrommel voor je kind vult en bepaalt welke lunch ze meekrijgen naar school. Wil je ze een extra reden meegeven om hun lunch op te eten? Dan helpt het als je ze een mooie broodtrommel meegeeft! Wil je niet voor de standaard gaan, maar wil je ze iets unieks meegeven? Lees dan snel verder!

Je eigen broodtrommel ontwerpen

Vroeger, lang geleden, toen jij nog op de basisschool zat (weet je nog?) was er weinig keus wat betreft de broodtrommels. De kans is groot dat je zelfs weleens je trommel verwarde met die van een ander. Maar dat is verleden tijd, het aanbod is al een stuk ruimer, maar is nu nog eens vergroot dankzij een extra optie: het personaliseren van een broodtrommel. Dit doet je gemakkelijk via websites zoals die van MyMepal. We geven je graag een paar tips om dit mooi en uniek te laten worden.

Gebruik een mooie foto

Is je zoon of dochter helemaal gek op jullie huisdier? Of kunnen ze niet zonder hun broertje of zusje? Laat er dan een foto van op hun broodtrommel drukken! Heb je andere mooie foto’s, maar kun je niet kiezen? Maak dan een collage van de foto’s. Je weet in ieder geval zeker dat je je kind iets unieks meegeeft naar school en dat ze er vrolijk van worden.

Laat ze zelf creatief bezig gaan

De online tools om broodtrommels te personaliseren zijn erg eenvoudig, dus je kunt je kind ook zelf bezig laten gaan met het ontwerp. Laat ze bijvoorbeeld een mooie tekening maken, of zelf met kleurcombinaties spelen. Dit maakt de broodtrommel extra speciaal voor ze, ze hebben het immers zelf gemaakt. 

Houd het simpel

Je kunt natuurlijk voor creatief en uitgebreid gaan, maar je kunt het ook simpel houden. Laat bijvoorbeeld de naam van je kind op de broodtrommel drukken. Of een simpel ‘Eet smakelijk!’. Met name als je kind al iets ouder wordt kan dit erg leuk zijn.

Kun je niet wachten?

Als je niet kunt wachten om aan de slag te gaan hebben we goed nieuws, via online tools als die van MyMepal kun je direct online aan de slag met je ontwerp. Dus zorg dat je er klaar voor bent, haal je kind(eren) erbij en laat je creativiteit de vrije loop.